Træ med årsgaranti

Når Brøndums Gulvservice er færdige med den træslibningsopgave, du ønsker, afslutter jeg altid mit arbejde med en efterbehandling. Om du ønsker en vandbaseret lak, naturolie, lud eller hvid sæbe, finder jeg den perfekte løsning til dig. Valget af efterbehandling afhænger af det look, du ønsker, træet skal have. Jeg rådgiver selvfølgelig om valget af efterbehandling, hvis du skulle være i tvivl eller har nogle spørgsmål. Med en efterbehandling sikrer du et slidstærkt resultat, der holder i flere år. Du undgår med vores behandling både ridser og andre mærker.

Miljøvenlig behandling

Vi skal passe på vores miljø, og det prøver vi også på her hos Brøndums Gulvservice. Med en efterbehandling hos Brøndums Gulvservice sikrer du ikke kun et nyt look. Min efterbehandling er nemlig også skånsom overfor miljøet. Du kan eksempelvis vælge en vandbaseret lak med god samvittighed, da metoden er skånsom for miljøet. Min miljøvenlige efterbehandling er en del af den altid grundige service, der sikrer dig præcis det resultat, du har i tankerne. Hos Brøndums Gulvservice skal du aldrig gå ned på kvalitet. Takket været mine grundige og miljøvenlige efterbehandlinger garanterer jeg altid efter endt behandling, at behovet for efterfølgende pleje for at bevare gulvets stand er minimalt.

Forskellige gulve, forskellige behov

Alle gulve er forskellige, og alle kunder har forskellige behov. Derfor er det vigtigt for Brøndums Gulvservice, at netop dit gulv får den helt rette behandling. I dag findes der en lang liste af forskellige efterbehandlinger til trægulve, og det kan være svært at navigere i det landskab. Dit valg af efterbehandling afhænger af, hvilke krav og forventninger du har til det færdige resultat. Derfor står jeg altid til rådighed til at kunne hjælpe dig med, hvilken behandling du skal vælge. Jeg garanterer altid, at vi finder den helt rette løsning til lige præcis dig og dine behov.

Kontakt Brøndums Gulvservice