Trætte og triste gulve?

Trænger dine stuegulv til et nyt liv eller er trappen ved at se lidt gammel ud? Så frygt ej, du er kommet til det helt rette sted. Jeg tilbyder en bred vifte af de mest populære slibebehandlinger, så uanset om du står med et gulv, et bord, en trappe eller noget helt andet, så kan jeg garanteret hjælpe dig.

 

Vores service dækker overordnet:

  • Grundig vejledning efter dine ønsker og behov
  • Afslibning af trægulve
  • Afslibning af trapper
  • Afslibning af træbordplader
  • Afslibning af vindueskarme

Mere end 20 års erfaring

Med mere end 20 års erfaring er Brøndums Gulvservice godt udrustet til at håndtere, hvad end du skulle ønske eller have af behov. Vi foretager afslibning på alle typer træ, men den konkrete metode afhænger af, hvilken af de overstående metoder, du skal have udført. Uanset hvilken gulvservice du står og mangler, efterlader jeg altid dit hjem rent og pænt opryddet efter mit arbejde. Hos Brøndums Gulvservice kan du være helt sikker på, at dine gulve ikke længere ligner sig selv.

Den bedste gulvservice på Sjælland

Brøndums Gulvservice er beliggende i Roskilde. Men bor du ikke i omegnen, så er det intet problem. Jeg tilbyder gerne at køre ud til dig, der bor på Sjælland, så dine gulve kan få et nyt liv. Jeg kører dog ikke ud til kunder, som bor i centrum af København. Vi har åben alle hverdage fra klokken 7:00 til klokken 16:00.

 

Jeg sikrer den bedste gulvservice og det bedste resultat lige til du er tilfreds. Vi rådgiver dig selvfølgelig, inden vi påbegynder arbejdet omkring materialer og behandlinger. Hos os er du derfor altid sikret, at resultatet lever op til dine forventninger. Jeg indgår alle mine samarbejder med en åben dialog med dig, da din tilfredshed er utrolig vigtig for mig. Jeg udfører altid de opgaver, jeg bliver stillet, omhyggeligt og effektivt.

Kontakt Brøndums Gulvservice